Konferens

Konferens för arbetslaget? Kick-off i det mindre företaget? Kundevent för att presentera nya varor eller tjänster? Vi erbjuder er prisvärda konferenspaket med eller utan övernattning på vår härliga anläggning.

Vi har plats för upp till 30 personer men ser helst att ni håller er runt 15 personer då detta ger förutsättningar för avstånd och möjlighet till eget boende istället för delat.

Hos oss äter ni gott, har tillgång till konferenslokal, lokaler för gruppdiskussioner, en väl tilltagen utemiljö om vädret tillåter och bor i fräscha b&b-rum i enkel standard.

Vi skapar det konferenspaket ni önskar, oavsett om ni bara vill stanna över dagen, ha en lunch-lunch-konferens eller en mer omfattande vistelse.

Maten serveras i vår restaurang Serini’s på samma anläggning och består av vällagad mat från vårt egna kök. Restaurangen har dessutom fullständiga rättigheter om ni vill ha vin/öl/cider till maten eller något efter maten.

Minsta debitering är för 6 personer.

Pris är enligt offert då vi sätter ihop paket enligt era önskemål men nedan kan ni se prisexempel.

Dagspaket från 595 kronor/person
Inkluderar lokaler, förmiddagsfika, lunch med måltidsdryck samt eftermiddagsfika.

Lunch-lunch-paket från 1595 kronor/person
Inkluderar lokaler, lunch med måltidsdryck, eftermiddagsfika, middag med efterrätt och måltidsdryck, frukostbuffé, lunch med måltidsdryck samt boende i delat rum.

Varmt välkomna med en förfrågan via mail bb@4hearts.se eller telefon 0760-39 36 40.